BRENG JE BEDRIJF IN BEWEGING MET BEDRIJFSFITNESS!

Een fit en goed op elkaar afgestemd team is belangrijk. Voor de werksfeer, de gezondheid van de werknemers en daarmee ook voor de resultaten die u als organisatie wilt behalen. Want een fitte werknemer is een blije werknemer. MV Moves biedt allerlei activiteiten om de teamspirit een lekker boost te geven!

Meer werkgeluk met bedrijfsfitness

Bijdragen aan het werkgeluk van uw werknemers op een sportieve manier, dan kan in samenwerking met MV Moves. Wij bieden bedrijfsfitness op maat voor uw bedrijf, onder professionele begeleiding van onze ervaren instructeurs. Want een fitte werknemer is een blije werknemer

Uw wens centraal

Uiteraard gaan we eerst in gesprek over uw wensen. Wilt u een groepsactiviteit om lekker samen te werken? Is het de bedoeling dat de medewerkers zich goed in het zweet werken? En wilt u traditionele fitness binnen het bedrijf of liever tijdens het sporten vitamine D opdoen in de buitenlucht?

Geef het aan en het enthousiaste team van MV Moves zorgt ervoor.

Nieuwsgierig?

Op onze sportboerderij in Tynaarlo staat altijd een medewerker voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, per mail of per telefoon.

Neem hier contact op en we vertellen u alles.

Bedrijfsfitness aanvragen

Wat is je doel met bedrijfsfitness? Mooi! Dan gaan we daar samen aan werken! Ik help je jouw doelen te bereiken en dit verantwoord te doen.

– Martin Veenhuizen –

Ook bedrijven trainen bij MV Moves

Leuke activiteiten voor bedrijfsuitje en teambuilding

Actieve uitjes organiseren is op ons lijf geschreven. Geen standaard programma’s maar een bedrijfsuitje of teambuildingsessie waarover nog lang zal worden gepraat!

Gezellig en gemotiveerd team

Een breed team van trainers staat voor je klaar. Iedere trainer heeft zijn eigen sterke punten om bij te dragen aan jouw sportplezier! Want dat vinden wij belangrijk. Hiervoor werken we als een geoliede machine nauw samen binnen ons gezellige team.

Omdat ook bij MV Moves geldt; als je leuk vindt wat je doet hoef je nooit meer te werken!

Het hele bedrijf kan meedoen

De directeur, de leerkracht,  controller, vrachtwagenchauffeur of de receptioniste, iedereen kan meedoen met de activiteiten van MV Moves. Zowel de teambuildingssessies, bedrijfsuitjes als de bedrijfsfitness worden geleid door onze gediplomeerde instructeurs. Uitdagend, maar altijd met respect voor individuele grenzen.

Onze reputatie is het bewijs!

– MV-Moves Sport boerderij Tynaarlo –

Ons Team

Martin Veenhuizen

Eigenaar / Totaaltrainer

Trainer Moves
Koen van den Brink

Trainer

Irma Veenhuizen

Administratieve ondersteuning

Richard Gibcus

Trainer