EEN BEDRIJFSUITJE OM NOOIT TE VERGETEN!

Er samen op uit met MV Moves

Samen met je collega’s iets leuks ondernemen? Daarvoor hebben wij uitgebreide mogelijkheden! Wat dacht je van een sportief dagprogramma met uitdagende sporten. Freecrossen, Mountainbiken of IJsfietsen?

 

Op maat voor jouw bedrijf

Ook kunnen we een programma op maat voor jouw bedrijf samenstellen, hierbij rekening houdend met de bedrijfsfilosofie. We verwerken hierin diverse activiteiten zoals een rap schrijven, djembé workshop of een presentatie over een gezonde leefstijl.

 

Skien of langlaufen

Willen jij en je collega’s liever een dag met de bus op pad? Boek dan onze eendaagse ski-reis naar Sauerland of de skihal in Bottrop. Onze ervaren ski-, snowboard- en langlauftrainer gaat mee. Een bedrijfsuitje waar nog lang over wordt gepraat!

Bedrijfsuitje aanvragen

Wat is je doel? Mooi! Dan gaan we daar samen aan werken! Ik help je jouw doelen te bereiken en dit verantwoord te doen.

– Martin Veenhuizen –

Met het hele bedrijf naar MV Moves

Leuke activiteiten voor bedrijfsuitje en teambuilding

Actieve uitjes organiseren is op ons lijf geschreven. Geen standaard programma’s maar een bedrijfsuitje of teambuildingsessie waarover nog lang zal worden gepraat!

Gezellig en gemotiveerd team

Een breed team van trainers staat voor je klaar. Iedere trainer heeft zijn eigen sterke punten om bij te dragen aan jouw sportplezier! Want dat vinden wij belangrijk. Hiervoor werken we als een geoliede machine nauw samen binnen ons gezellige team.

Omdat ook bij MV Moves geldt; als je leuk vindt wat je doet hoef je nooit meer te werken!

Mogelijkheden voor het hele bedrijf

De directeur, de leerkracht,  controller, vrachtwagenchauffeur of de receptioniste, iedereen kan meedoen met de activiteiten van MV Moves. Zowel de teambuildingssessies, bedrijfsuitjes als de bedrijfsfitness worden geleid door onze gediplomeerde instructeurs. Uitdagend, maar altijd met respect voor individuele grenzen.

Onze reputatie is het bewijs!

– MV-Moves Sport boerderij Tynaarlo –

Ons Team

Martin Veenhuizen

Eigenaar / Totaaltrainer

Trainer Moves
Koen van den Brink

Trainer

Marieke Huiting- van Dijk

Voedingscoach

Irma Veenhuizen

Administratieve ondersteuning