BOOTCAMP; ZOVEEL MEER DAN BUITEN SPORTEN

Onder deskundige begeleiding in korte tijd meer conditie en spierkracht!

Bootcamp

Een bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode die door het Amerikaanse leger in bezette gebieden werd gebruikt om de soldaten daar in goede conditie te houden. Door gebruik van lokaal beschikbaar materiaal werd er intensief getraind. Met als doel snel en doeltreffend te komen tot fitte manschappen.

 

Snel en met plezier fit worden? Dat willen wij ook wel!

En dus waaide het fenomeen bootcamp al gauw over de oceaan. Ook bij MV Moves zijn wij groot liefhebber van deze manier van trainen. Want of je nu begint met sporten of al ervaren bent; buiten sporten kan en is goed voor iedereen!

 

De voordelen van buiten sporten zijn bijna teveel om op te noemen

Bij een bootcamp gebruiken we alles wat de natuur biedt. Geen boomstam of bankje wordt onbenut gelaten om je fysiek flink uit te dagen.

Maar naast een fit lichaam train je bij bootcamp ook je geest. Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat buiten sporten net een beetje extra toevoegt. Want, bewegen in de buitenlucht is beter voor je humeur en zorgt ervoor dat stress afneemt. De natuur prikkelt je creativiteit en is een enorme oppepper voor je zelfvertrouwen.

 

Voor wie?

Onze bootcamp is voor iedereen die een uitdaging wil voor lichaam en geest. Beginner of ervaren sporter, iedereen is welkom. Binnen onze groepen traint ieder op zijn of haar eigen niveau. En altijd onder deskundige begeleiding.

Zondag ochtend 09:30 t/m 10:30: Assen – Baggelhuizerplas

Dinsdag avond 19:30 t/m 20:30: Assen – Hotel van der Valk

Donderdag avond 19:30 t/m 20:30: Tynaarlo – Sportboerderij

Optie bij voldoende aanmeldingen:

Maandag avond 19:30 t/m 20:30: Zeegse РHotel Zeegse Duinen

Neem contact met ons op voor een proefles of meer informatie…

Gemotiveerde trainers

Samen met anderen haal je meer uit jezelf. Daarbij begeleiden onze enthousiaste en deskundige trainers je optimaal. Het is mogelijk om per keer mee te doen. Voor wie alle bootcamplessen wil bijwonen, kan ervoor kiezen een maandabonnement te nemen.

Onze deskundige trainers zijn stuk voor stuk enthousiast en gemotiveerd om jou te begeleiden. Samen kijken we naar je mogelijkheden en halen we het maximale uit jezelf.

 

Waar en wanneer?

In ons rooster vind je alle tijden waarop je een bootcamp kunt volgen. Ook de locaties staan hier vermeld.

We trainen uiteraard op onze sportboerderij in Tynaarlo, maar ook in Assen kun je terecht. Hier sporten we op zondagochtend bij de Baggelhuizerplas en op dinsdagavond bij Hotel van der Valk.

Bij voldoende deelname kunnen we nog een extra training verzorgen in Zeegse.

Bekijk roosterBekijk tarievenIntake invullen

Wat is je doel? Mooi! Dan gaan we daar samen aan werken! Ik help je jouw doelen te bereiken en dit verantwoord te doen.

– Martin Veenhuizen –

Waarom BOOTCAMP bij MV Moves

Bootcamp is leuk voor iedereen!

De ervaren trainers van MV Moves stemmen elke uitdaging af op jouw niveau.
Dus, al veel over bootcamp gehoord, maar nog nooit geprobeerd? Of juist al heel ervaren en kan het je niet gek genoeg? Meld je aan en beleef het bij MV Moves!

Gezellig en gemotiveerd team

Een breed team van trainers staat voor je klaar. Iedere trainer heeft zijn eigen sterke punten om bij te dragen aan jouw sportplezier! Want dat vinden wij belangrijk. Hiervoor werken we als een geoliede machine nauw samen binnen ons gezellige team.

Omdat ook bij MV Moves geldt; als je leuk vindt wat je doet hoef je nooit meer te werken!

Jouw doel, onze uitdaging!

Kies je voor Bootcamp om fysiek en mentaal sterker te worden, af te vallen of gewoon omdat het zo lekker is om buiten te sporten? MV Moves maakt het mogelijk. Want onze uitdaging is: samen met jou je doelen realiseren!

Onze reputatie is het bewijs!

– MV-Moves Sport boerderij Tynaarlo –

Ons Team

Martin Veenhuizen

Eigenaar / Totaaltrainer

Trainer Moves
Koen van den Brink

Trainer

Irma Veenhuizen

Administratieve ondersteuning

Richard Gibcus

Trainer