Sportieve vakantie met de activiteiten van MV Moves!

Lekker op vakantie, maar wel graag in beweging blijven? Dat kan in Tynaarlo!

Tijdens het campingseizoen organiseren we diverse activiteiten voor een sportieve vakantie voor jong en oud. Zwemmen, suppen, kanoën, mountainbiken en freecrossen. Hiervoor werken we o.a. samen met Camping de Vledders in Schipborg.

Natuurcamping in Drenthe: de Vledders

Op slechts een paar minuten afstand van de sportboerderij ligt Camping de Vledders. Een unieke natuurcamping in Drenthe. De camping ligt in de bosrijke omgeving van Nationaal Park Drentse Aa waar je de mooiste wandel- en fiets- en ruitertochten kunt maken.

De natuurcamping in Drenthe is een van de oudste kampeerterreinen in Nederland. Al sinds 1920 wordt hier ieder jaar weer gekampeerd.

Sportieve ontdekkingsreis door Drenthe

De omgeving van de sportboerderij in Tynaarlo leent zich uitstekend voor een sportieve vakantie. De omgeving is erg geschikt om te verkennen op de fiets of wandelend. Al hardlopend of met de mountainbike verken je de Drentse bossen en heide.  Voor de echte sportieveling bieden wij survivals, bootcamps en gps-tochten aan.

 

Schema mountainbike clinics de Vledders 2022:

29 mei 2022 – 10:00 uur t/m 11:30 uur

5 juni – 10:00 uur t/m 11:30 uur

Elke donderdag van 14 juli t/m 25 augustus – 10:00 uur t/m 11:30 uur

 

Voor meer informatie kijk op: https://www.devledders.nl/mountainbike_clinic

Wateractiviteiten in Drenthe

We denken ook aan de waterratten. In de zomer is de recreatieplas bij Camping de Vledders ‘the place to be’ voor wateractiviteiten. In samenwerking met de camping organiseren wij spetterende activiteiten, zoals vlotbouwen, kanoën en suppen voor een sportieve vakantie. De wateractiviteiten zijn geschikt voor het hele gezin. We spreken uit ervaring als we zeggen “MV Moves haalt het kind in je weer naar boven!”.

 

Schema vlotvaren bij de Vledders 2022:

19 juli – 14:00 uur

2 augustus – 14:00 uur

16 augustus – 14:00 uur

 

Voor meer informatie kijk op: https://www.devledders.nl/vlot_bouwen_en_varen

Wat is je doel? Mooi! Dan gaan we daar samen aan werken! Ik help je jouw doelen te bereiken en dit verantwoord te doen.

– Martin Veenhuizen –

MV Moves zorgt voor een sportieve vakantie!

Sportief op vakantie

Ook tijdens je vakantie staan de ervaren trainers van MV Moves voor je klaar. Om actief op ontdekkingsreis te gaan door Drenthe of je in het zweet te werken tijdens een bootcamp. Beleef het bij MV Moves!

Gemotiveerd en ervaren team

Een breed team van trainers staat voor je klaar. Iedere trainer heeft een eigen expertise om bij te dragen aan jouw sportieve vakantie. We werken als een goed geoliede machine nauw samen binnen ons gezellige team.

Jouw doel, onze uitdaging!

Wil jij jezelf fysiek uitdagen tijdens je sportieve vakantie? Of verken je de omgeving liever wat rustiger via bijvoorbeeld een gps-tocht? MV Moves maakt het mogelijk. Want onze uitdaging is: samen met jou je doelen realiseren!

Onze reputatie is het bewijs!

– MV-Moves Sport boerderij Tynaarlo –

Ons Team

Martin Veenhuizen

Eigenaar / Totaaltrainer

Trainer Moves
Koen van den Brink

Trainer

Irma Veenhuizen

Administratieve ondersteuning

Richard Gibcus

Trainer