Basis cursus ``Wandelen met een GPS``

Altijd weer terug op je vertrekpunt

Kan jouw oriëntatie gevoel wel een beetje hulp gebruiken, hou je van puzzelen en vind je het leuk om actief bezig te zijn? Of wil je weleens meer weten over GPS wandelen?  Leer dan GPS wandelen bij MV Moves!

Goede voorbereiding

We starten deze korte cursus met uitleg over de Garmin GPS. Onze instructeur leid je stap voor stap door alle mogelijkheden van dit systeem. Daarna volgt een koffiepauze, om alle informatie even goed tot je door te laten dringen.

Aan de bak in Tynaarlo

Dan gaan we aan de bak. In de landelijke omgeving van onze sportboerderij in Tynaarlo brengen we het geleerde in de praktijk. Onder leiding van onze instructeur maken we vervolgens een wandeling van circa 1 uur.

Professionele outdoor GPS

Hierbij krijgen alle deelnemers de beschikking over een Garmin Etrex 20X GPS, met ingebouwde topografische kaart. Dit outdoor GPS systeem heeft de mogelijkheid om in onbekend gebied weer bij je vertrekpunt terug te komen. Niet alleen op geëffende wegen maar ook op slecht begaanbare paden. Altijd.

En zo weet jij na 3 uur de basis van GPS wandelen voor slechts € 33,-

Basis cursus GPS aanvragen

Wat is je doel? Mooi! Dan gaan we daar samen aan werken! Ik help je jouw doelen te bereiken en dit verantwoord te doen.

– Martin Veenhuizen –

Uitdaging onderweg met MV Moves

GPS wandelen is leuk voor iedereen

De ervaren trainers van MV Moves stemmen elke uitdaging af op jouw niveau.
Dus, kan jouw oriëntatie gevoel wel een boost gebruiken? Of ben je in voor een extra uitdaging tijdens het wandelen? Meld je aan en beleef het bij MV Moves!

Gezellig en gemotiveerd team

Een breed team van trainers staat voor je klaar. Iedere trainer heeft zijn eigen sterke punten om bij te dragen aan jouw sportplezier! Want dat vinden wij belangrijk. Hiervoor werken we als een geoliede machine nauw samen binnen ons gezellige team.

Omdat ook bij MV Moves geldt; als je leuk vindt wat je doet hoef je nooit meer te werken!

Jouw doel, onze uitdaging!

Wandelen met een extra uitdaging,  MV Moves maakt het mogelijk. Want onze uitdaging is: samen met jou je doelen realiseren!

Onze reputatie is het bewijs!

– MV-Moves Sport boerderij Tynaarlo –

Ons Team

Martin Veenhuizen

Eigenaar / Totaaltrainer

Trainer Moves
Koen van den Brink

Trainer

Irma Veenhuizen

Administratieve ondersteuning

Richard Gibcus

Trainer