RACEN EN SLIPPEN BIJ MV MOVES

Een leuke buitenactiviteit in de voorjaarsvakantie, ter afsluiting van het voetbalseizoen, of op een kinderfeestje? Het antwoord hierop heeft MV Moves.

Voor de echte stuntmannen en -vrouwen onder ons hebben wij driftbikes. Driftbikes zijn driewielers met grote plastic banden. Je zit laag bij de grond en kunt er mee racen, rollen en slippen over de weg.

Met de driftbike over het TT circuit

Wij organiseren verschillende activiteiten en evenementen met onze driftbikes.

Wat dacht je bijvoorbeeld van racen op het TT circuit met je hele klas? Of samen met je BSO vriendjes met veel snelheid, door bochten of over ramps crossen.

 

Wie kan er meedoen?

Met onze driftbikes komen we graag langs op scholen, opvanglocaties of evenementen. Op een verantwoorde manier kunnen kinderen in de leeftijd van 8-14  jaar zich lekker uitleven. Fijn in de buitenlucht met of tegen elkaar crossen. Door bochten en over, door ons meegeleverde, hellingen.

 

Nog meer mogelijkheden

Hele strenge winters zijn er niet meer, toch ligt er af en toe wel ijs. In een handomdraai zetten we onze driftbikes dan op de schaats. Spektakel gegarandeerd met deze ice bikes van MV Moves !

Verhuur

Ook het huren van driftbikes is mogelijk. Zowel onder begeleiding als zelfstandig. Kom langs, bel of mail voor de mogelijkheden.

Bekijk verhuur mogelijkheden

Drift activiteit aanvragen

Verhuur

Ook het huren van driftbikes is mogelijk. Zowel onder begeleiding als zelfstandig. Kom langs, bel of mail voor de mogelijkheden.

Wat is je doel? Mooi! Dan gaan we daar samen aan werken! Ik help je jouw doelen te bereiken en dit verantwoord te doen.

– Martin Veenhuizen –

Waarom kiezen voor MV Moves

Spektakel in de buitenlucht

Lekker crossen met klasgenootjes, vriendjes of vriendinnetjes. Met de drift- en icebikes van MV Moves beloven we een paar uur spektakel voor alle kinderen van 8-14 jaar!

Gezellig en gemotiveerd team

Een breed team van trainers staat voor je klaar, ook tijdens het drift- en icebiken. Iedere trainer heeft zijn eigen sterke punten om bij te dragen aan jouw sportplezier! Want dat vinden wij belangrijk. Hiervoor werken we als een geoliede machine nauw samen binnen ons gezellige team.

Omdat ook bij MV Moves geldt; als je leuk vindt wat je doet hoef je nooit meer te werken!

Onvergetelijk spektakel

Een kinderfeestje, BSO activiteit of andere festiviteit? De drift- of icebikes van MV Moves maken elk evenement tot een onvergetelijk spektakel.

Onze reputatie is het bewijs!

– MV-Moves Sport boerderij Tynaarlo –

Ons Team

Martin Veenhuizen

Eigenaar / Totaaltrainer

Trainer Moves
Koen van den Brink

Trainer

Marieke Huiting- van Dijk

Voedingscoach

Irma Veenhuizen

Administratieve ondersteuning