CONDITIE OPBOUWEN IN DE NATUUR

De FreeCross is te vergelijken met de crosstrainer uit de sportschool maar dan op wielen. Zo verken jij de mooie omgeving in Drenthe, terwijl je aan je conditie werkt. Op de crosser zitten acht versnellingen. Heb je het apparaat goed onder de knie, dan kun je er wel meer dan 30 kilometer per uur op ‘crossen’.

EFFECTIEF EN VEILIG VOOR ALLE SPIEREN

Freecrossen is een sport waarbij je alle spiergroepen gebruikt. Bovendien is het erg veilig voor je gewrichten omdat je cyclische bewegingen maakt en geen schokbelasting hebt. Dit maakt dat freecrossen, na zwemmen, de meest effectieve vorm van bewegen is. Je bouwt met freecrossen in korte tijd een goede basisconditie op, die je ook bij andere sporten goed van pas komt.

Kennismaken met freecrossen?

Regelmatig organiseren wij evenementen waar je kennis kunt maken met ons rollend materieel, waar ook de freecross onder valt. Ook kun je rechtstreeks een freecross huren.

Verhuur

Ook het huren van freecrossers is bij ons mogelijk.

Zelfstandig voor ervaren crossers of onder begeleiding van onze deskundige trainers voor beginners.

Kom langs, bel of mail voor de mogelijkheden.

Freecross activiteit aanvragenBekijk verhuur mogelijkheden

Wat is je doel? Mooi! Dan gaan we daar samen aan werken! Ik help je jouw doelen te bereiken en dit verantwoord te doen.

– Martin Veenhuizen –

Waarom FREECROSSEN bij MV Moves

Vrijheid met freecross

Lekker de wind door je haren terwijl je aan je conditie werkt. Dat kan met de Freecross bij MV Moves. Nieuwsgierige beginner, of juist ervaren? Meld je aan en beleef het bij MV Moves!

Gezellig en gemotiveerd team

Een breed team van trainers staat voor je klaar. Iedere trainer heeft zijn eigen sterke punten om bij te dragen aan jouw sportplezier! Want dat vinden wij belangrijk. Hiervoor werken we als een geoliede machine nauw samen binnen ons gezellige team.

Omdat ook bij MV Moves geldt; als je leuk vindt wat je doet hoef je nooit meer te werken!

Jouw doel, onze uitdaging!

Je conditie op peil houden of juist een basisconditie opbouwen? Of gewoon omdat het zo lekker is om buiten te sporten? MV Moves maakt het mogelijk. Want onze uitdaging is: samen met jou je doelen realiseren!

Onze reputatie is het bewijs!

– MV-Moves Sport boerderij Tynaarlo –

Ons Team

Martin Veenhuizen

Eigenaar / Totaaltrainer

Trainer Moves
Koen van den Brink

Trainer

Irma Veenhuizen

Administratieve ondersteuning

Richard Gibcus

Trainer