WEES ELKAAR TE SLIM AF!

Iedereen wil wel een schat vinden. Tijdens onze gps-tocht ga je er een vinden met een gps-apparaat. Je krijgt van ons een gps-apparaat met coördinaten. Via het kompas op het apparaat ga je een route volgen. Als je alle coördinaten goed hebt gevolgd, kom je bij de schat!

GPS-tocht en sport, een perfecte match

Een gps-tocht is een leuke activiteit voor een schoolreis of sportdag. Je kunt het ook combineren met rollend materiaal zoals bijvoorbeeld: mountainbikes of steps.

GPS activiteit aanvragen

Basis cursus ``Wandelen met een GPS``

Bij MV-moves bieden wij de mogelijkheid voor een korte basis cursus “Leren wandelen met een GPS”.

In deze 3 uur durende cursus worden eerst op de sportboerderij de mogelijkheden van de Garmin GPS doorgenomen, waarna, na een koffiepauze, het  geleerde in de landelijke omgeving van Tynaarlo in praktijk wordt gebracht.

In een groepje van max 3 personen wordt, onder leiding van een instructeur, een wandeling van ca. 1 uur gemaakt,  waarbij iedereen een Garmin Etrex 20X GPS, met een ingebouwde topografische kaart, kan gebruiken.

Met deze outdoor GPS is het o.a. mogelijk om in onbekend gebied, met slecht begaanbare paden, toch altijd weer bij je vertrekpunt terug te komen.

De kosten voor deze cursus bedragen €33,- p/p

GPS cursus aanvragen

Wat is je doel? Mooi! Dan gaan we daar samen aan werken! Ik help je jouw doelen te bereiken en dit verantwoord te doen.

– Martin Veenhuizen –

Waarom Trainen bij MV Moves

Leuke activiteiten voor beginners en gevorderden

Voor sportactiviteiten op elk niveau ben je bij ons aan het juiste adres.  Van een wandeltocht tot een triatlon. Er is voor elk wat wils.

Gezellig en gemotiveerd team

Een breed team van trainers staat voor je klaar! Iedere trainer heeft zijn eigen sterke punten om bij te dragen. Door goed samen te werken binnen het team zorgen we dat MV moves elke dag een stukje beter wordt!

Mogelijkheden voor iedereen

Of je nu een marathon wil lopen, wil afvallen of fit wil worden. Wij hebben alle mogelijkheden om jouw persoonlijke doel te bereiken.

Onze reputatie is het bewijs!

– MV-Moves Sport boerderij Tynaarlo –

Ons Team

Martin Veenhuizen

Eigenaar / Totaaltrainer

Trainer Moves
Koen van den Brink

Trainer

Irma Veenhuizen

Administratieve ondersteuning

Richard Gibcus

Trainer