VERANTWOORD HARDLOPEN DOE JE SAMEN MET MV MOVES!

Hardlopen is een relatief eenvoudige manier om aan je conditie te werken. Je kunt het altijd en overal doen en hebt er, behalve een paar goede schoenen, weinig attributen voor nodig.

Iedereen kan leren hardlopen

In principe kan iedereen leren hardlopen. Belangrijk hierbij is wel dat je het nauwkeurig opbouwt met voldoende rust tussendoor om je lichaam te laten herstellen. Zo voorkom je blessures en geniet je meer van het hardlopen.

Voor beginners en gevorderden

Wil je van 0 naar 5 kilometer leren hardlopen? Of trainen voor een (halve)marathon? De ervaren trainers van MV Moves begeleiden je graag op een verantwoorde manier om je doelen te realiseren!

Uitgebreid trainingsprogramma en persoonlijke begeleiding

Na een uitgebreide intake stellen we een uitgebreid trainingsprogramma voor je op. Hiermee ga je, samen met onze gediplomeerde trainer, aan de slag. We leren je alles over de juiste hardlooptechniek, loopscholing en uithoudingsvermogen.

Maar dat is nog niet alles. Want ook voeding en drinken tijdens het hardlopen is belangrijk, dus ook hieraan besteden we aandacht. Je ziet, we bieden het totale plaatje om een voor jou optimaal resultaat te bereiken.

 

Sta je te popelen om van start te gaan?

Bekijk hier ons rooster en neem dan contact op voor een intake

jouw hardloopdoel behalen!

Hardloop intake invullenBekijk tarieven

Wat is je doel? Mooi! Dan gaan we daar samen aan werken! Ik help je jouw doelen te bereiken en dit verantwoord te doen.

– Martin Veenhuizen –

Waarom HARDLOPEN bij MV Moves

Hardlopen met MV Moves

De ervaren trainers van MV Moves stemmen elke uitdaging af op jouw niveau.
Begin je net met hardlopen en wil je weten hoe je dit het best kunt opbouwen? Of loop je al een tijdje mee, maar zou je graag je hardlooptechniek verbeteren? Meld je aan en beleef het bij MV Moves!

Gezellig en gemotiveerd team

Een breed team van trainers staat voor je klaar. Iedere trainer heeft zijn eigen sterke punten om bij te dragen aan jouw sportplezier! Want dat vinden wij belangrijk. Hiervoor werken we als een geoliede machine nauw samen binnen ons gezellige team.

Omdat ook bij MV Moves geldt; als je leuk vindt wat je doet hoef je nooit meer te werken!

Jouw doel, onze uitdaging!

Wil je hardlopen om af te vallen, conditie op te bouwen of omdat sporten in de buitenlucht ook jou extra energie geeft? Samen of alleen lekker hardlopen in de mooie natuur van Drenthe? MV Moves maakt het mogelijk. Want onze uitdaging is: samen met jou je doelen realiseren!

Onze reputatie is het bewijs!

– MV-Moves Sport boerderij Tynaarlo –

Ons Team

Martin Veenhuizen

Eigenaar / Totaaltrainer

Trainer Moves
Koen van den Brink

Trainer

Marieke Huiting- van Dijk

Voedingscoach

Irma Veenhuizen

Administratieve ondersteuning