VERANTWOORD HARDLOPEN MET MV MOVES!

Hardlopen is een relatief eenvoudige manier om aan je conditie te werken. Je kunt het altijd en overal doen en hebt er, behalve een paar goede schoenen, weinig attributen voor nodig.

Conditie omhoog, stressniveau naar beneden

Als je regelmatig hardloopt train je je hart en daarmee je uithoudingsvermogen. Dit zorgt voor een betere lichamelijke conditie.

Tijdens het hardlopen worden er allerlei stofjes aangemaakt, waaronder endorfine. Dat stofje zorgt voor een ‘geluksgevoel’ en dat ga je zeker merken als je vaker gaat hardlopen. Je voelt je blijer, eventuele pijntjes nemen af en je stressniveau gaat naar beneden.

Gewichtsverlies en minder kans op ziekten

Hardlopen is een eenvoudige manier om af te vallen en een gezond lichaamsgewicht te realiseren. Een groot bijkomend voordeel van een gezond gewicht  is dat je minder kans hebt op allerlei ziektes als bijvoorbeeld diabetes en hart- en vaatziekten.

Blessures voorkomen

In principe kan iedereen leren hardlopen. Belangrijk hierbij is wel dat je het nauwkeurig opbouwt met voldoende rust tussendoor om je lichaam te laten herstellen. Zo voorkom je blessures en geniet je meer van het hardlopen. Goede begeleiding is daarom belangrijk. De ervaren trainers van MV Moves helpen je hier graag bij.

Verantwoord hardlopen met MV Moves!

Zowel op onze sportboerderij in Tynaarlo als op locatie verzorgen wij gerichte hardlooptrainingen voor iedereen die graag de juiste hardlooptechnieken wil leren.

Unieke trainingen voor loopgroepen

Voor loopgroepen organiseren wij unieke trainingen waarin we allerlei elementen verwerken. Hierbij kun je denken aan bootcamp elementen, barefoot running, marathontrainingen en achteruit rennen.

Wekelijkse hardlooptraining in Tynaarlo

Ook als je geen lid bent van een loopgroep kun je bij ons terecht. Wekelijks organiseren wij hardlooptrainingen op en rond onze sportboerderij in Tynaarlo. Kijk op ons rooster welk tijdstip goed bij jou past en neem contact op voor een proefles.

Bekijk roosterBekijk tarievenHardloop activiteit aanvragen

Wat is je doel? Mooi! Dan gaan we daar samen aan werken! Ik help je jouw doelen te bereiken en dit verantwoord te doen.

– Martin Veenhuizen –

Waarom HARDLOPEN bij MV Moves

Hardlopen met MV Moves

De ervaren trainers van MV Moves stemmen elke uitdaging af op jouw niveau.
Begin je net met hardlopen en wil je weten hoe je dit het best kunt opbouwen? Of loop je al een tijdje mee, maar zou je graag je hardlooptechniek verbeteren? Meld je aan en beleef het bij MV Moves!

Gezellig en gemotiveerd team

Een breed team van trainers staat voor je klaar. Iedere trainer heeft zijn eigen sterke punten om bij te dragen aan jouw sportplezier! Want dat vinden wij belangrijk. Hiervoor werken we als een geoliede machine nauw samen binnen ons gezellige team.

Omdat ook bij MV Moves geldt; als je leuk vindt wat je doet hoef je nooit meer te werken!

Jouw doel, onze uitdaging!

Wil je hardlopen om af te vallen, conditie op te bouwen of omdat sporten in de buitenlucht ook jou extra energie geeft? Samen of alleen lekker hardlopen in de mooie natuur van Drenthe? MV Moves maakt het mogelijk. Want onze uitdaging is: samen met jou je doelen realiseren!

Onze reputatie is het bewijs!

– MV-Moves Sport boerderij Tynaarlo –

Ons Team

Martin Veenhuizen

Eigenaar / Totaaltrainer

Trainer Moves
Koen van den Brink

Trainer

Irma Veenhuizen

Administratieve ondersteuning

Richard Gibcus

Trainer