Samen sporten maakt sterk!

Ben je een sporter die het gezellig vindt om samen met anderen te sporten? Vind je het heerlijk om de strijd met groepsgenoten aan te gaan? Of je nu een beginnende sporter bent of al jaren sport, voor groepslessen ben je bij onze sportboerderij aan het juiste adres!
In een groepsles sta je er nooit alleen voor. Niet alleen de sportcoach motiveert, ook de andere groepsleden zullen je motiveren. Van een groepsles word jij niet alleen sterker, je maakt elkaar ook sterker!

Diverse Groepslessen

Bij MV Moves kun je lekker met elkaar hardlopen door de bossen, maar ook uitdagende ATB-lessen volgen. We kneden onze spieren in een bootcamp-sessie en werken ons in het zweet op de ijsbaan. De keuze in groepslessen is bij ons eindeloos.

Wat is je doel? Mooi! Dan gaan we daar samen aan werken! Ik help je jouw doelen te bereiken en dit verantwoord te doen.

– Martin Veenhuizen –

Waarom Trainen bij MV Moves

Leuke activiteiten voor beginners en gevorderden

Voor sportactiviteiten op elk niveau ben je bij ons aan het juiste adres.  Van een wandeltocht tot een triatlon. Er is voor elk wat wils.

Gezellig en gemotiveerd team

Een breed team van trainers staat voor je klaar! Iedere trainer heeft zijn eigen sterke punten om bij te dragen. Door goed samen te werken binnen het team zorgen we dat MV moves elke dag een stukje beter wordt!

Mogelijkheden voor iedereen

Of je nu een marathon wil lopen, wil afvallen of fit wil worden. Wij hebben alle mogelijkheden om jouw persoonlijke doel te bereiken.

Onze reputatie is het bewijs!

– MV-Moves Sport boerderij Tynaarlo –

Ons Team

Martin Veenhuizen

Eigenaar / Totaaltrainer

Trainer Moves
Koen van den Brink

Trainer

Marieke Huiting- van Dijk

Voedingscoach

Irma Veenhuizen

Administratieve ondersteuning