SPORTEN WAAR EN WANNEER HET JOU PAST!

Wij van MV Moves hebben een team van opgeleide coaches in verschillende disciplines, die met jou als individu gericht aan de slag gaan. Wil je persoonlijke aandacht en een trainingsprogramma op maat? Heb je een drukke baan en kun je niet op vaste tijden trainen? Dan ben je bij MV Moves aan het juiste adres!

Trainen met een Personal Trainer

Wij bieden de mogelijkheid om personal training te volgen. Tijdens deze trainingen train je een-op-een met een personal trainer waar en wanneer het jou uitkomt. Een personal trainer weet vaak net even meer uit je te halen, maar kan ook een stok achter de deur zijn. Daarnaast kun je ook een persoonlijk advies van onze fysiotherapeut krijgen of je spieren ‘onder handen laten nemen’ tijdens een heerlijke (sport)massage.

Bekijk tarieven

Wat is je doel? Mooi! Dan gaan we daar samen aan werken! Ik help je jouw doelen te bereiken en dit verantwoord te doen.

– Martin Veenhuizen –

Waarom Trainen bij MV Moves

Leuke activiteiten voor beginners en gevorderden

Voor sportactiviteiten op elk niveau ben je bij ons aan het juiste adres.  Van een wandeltocht tot een triatlon. Er is voor elk wat wils.

Gezellig en gemotiveerd team

Een breed team van trainers staat voor je klaar! Iedere trainer heeft zijn eigen sterke punten om bij te dragen. Door goed samen te werken binnen het team zorgen we dat MV moves elke dag een stukje beter wordt!

Mogelijkheden voor iedereen

Of je nu een marathon wil lopen, wil afvallen of fit wil worden. Wij hebben alle mogelijkheden om jouw persoonlijke doel te bereiken.

Onze reputatie is het bewijs!

– MV-Moves Sport boerderij Tynaarlo –

Ons Team

Martin Veenhuizen

Eigenaar / Totaaltrainer

Trainer Moves
Koen van den Brink

Trainer

Marieke Huiting- van Dijk

Voedingscoach

Irma Veenhuizen

Administratieve ondersteuning