INTAKE FORMULIER

Let’s go! We gaan er een gezellige training van maken.

 • 1. Hallo sportieveling,

  Wat leuk dat je onze begeleiding wil gebruiken voor het bereiken van jouw sportieve doelstellingen. Met het invullen van dit formulier hebben wij alle informatie om jou optimaal te begeleiden. Bij vragen kun jij altijd contact met ons opnemen.

  Naast optimale begeleiding en service willen wij ook jouw privacy garanderen. De gegevens die jij invult worden alleen gebruikt door begeleiders van MV-Moves.
 • 2. Ik vul dit formulier in om gebruik te maken van:

 • 3. PERSOONSGEGEVENS

 • 4. MEDISCHE GEGEVENS
 • 5. Sportgeschiedenis

 • 7. Beschikbaarheid

 • 9-12 13-17 19-21
 • 8. De voorwaarden

  Hartslagmeters: Uw hart is een goede graadmeter voor uw lichaam, daarom adviseren wij om gebruik te maken van een hartslagmeter. Door middel van deze metingen kunnen de begeleiders u nog beter coachen en begeleiden. Indien u in het bezit bent van een hartslagmeter kunt u die gebruiken, via MV Moves zijn er ook mogelijkheden om een hartslagmeter aan te schaffen, vraag hierna bij uw begeleider.

  Testen: De visie is erop gericht dat we na een sport specifieke test een beter het niveau en de doelen van de sporter kunnen formuleren. U bent bereid om de nodige testen en metingen af te nemen om tot een gedegen sportplan te komen die uw sportprestaties voordelig te kunnen beïnvloeden. (kosten eerste korte sport specifieke zone test €55,-)

  Persoonlijke training (=PT): Onder persoonlijke begeleiding verstaan we; minimaal 1 contact/trainingsmoment per maand, van dagelijks tot wekelijks contact via sms of mail, duidelijke schema begeleiding en logboek overleg. Na overleg juiste testmomenten en evaluaties Daarnaast kunnen afspraken gemaakt worden voor extra persoonlijke trainingsmomenten = PT (45’tot 60’)

  Verantwoording en ontstaan van letsel. MV Moves kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel dan wel schade die ontstaat door de uitvoering van de trainingsschema’s. De Sporter is zelf verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van de trainingsschema’s en het hierbij in de gaten houden van de fysieke belasting/belastbaarheid

  Betalingen Er word minimaal een contract van 3 maanden aangegaan en de sporter kan daarna via een e mail of schriftelijk schrijven opzeggen vóór de 1e v/d maand. Tarieven kunnen ieder jaar worden aangepast.

  Alle tarieven kunt u eenvoudig opvragen via het contactformulier

 • 9. Akkoord verklaring