LEKKER ACTIEF EN HEERLIJK GENIETEN VAN DE NATUUR

MV Moves heeft kano’s in het assortiment die zeer geschikt zijn voor een dag op het water. Daarnaast is kanoën een leuke activiteit voor een sportdag of schoolreis. Een kanotocht met een (niet te grote) groep behoort tot de mogelijkheden.
Wij organiseren kano activiteiten op onze eigen locatie of op locatie naar keuze. Ook beschikken wij over andere watersportmaterialen. Wij hebben Sup’s en materialen om vlotten te bouwen. Zo kunnen we een gevarieerde watersportdag organiseren.

Verhuur

Ook het huren van onze kano’s is mogelijk op onze eigen locatie of op locatie naar keuze. Onder begeleiding en zelfstandig. Kom langs, bel of mail voor de mogelijkheden.

Bekijk verhuur mogelijkhedenKano-dag of watersportdag aanvragen

Wat is je doel? Mooi! Dan gaan we daar samen aan werken! Ik help je jouw doelen te bereiken en dit verantwoord te doen.

– Martin Veenhuizen –

Waarom Trainen bij MV Moves

Leuke activiteiten voor beginners en gevorderden

Voor sportactiviteiten op elk niveau ben je bij ons aan het juiste adres.  Van een wandeltocht tot een triatlon. Er is voor elk wat wils.

Gezellig en gemotiveerd team

Een breed team van trainers staat voor je klaar! Iedere trainer heeft zijn eigen sterke punten om bij te dragen. Door goed samen te werken binnen het team zorgen we dat MV moves elke dag een stukje beter wordt!

Mogelijkheden voor iedereen

Of je nu een marathon wil lopen, wil afvallen of fit wil worden. Wij hebben alle mogelijkheden om jouw persoonlijke doel te bereiken.

Onze reputatie is het bewijs!

– MV-Moves Sport boerderij Tynaarlo –

Ons Team

Martin Veenhuizen

Eigenaar / Totaaltrainer

Trainer Moves
Koen van den Brink

Trainer

Irma Veenhuizen

Administratieve ondersteuning

Richard Gibcus

Trainer