TEAMBUILDING IS EEN ‘MUST’ VOOR ELKE ORGANISATIE!

Een bedrijfsuitje, bedrijfsfitness of een dag teambuilding versterkt de band tussen collega’s. Het is goed voor de sfeer op de werkvloer, maar ook voor het lichaam. MV Moves organiseert leuke personeelsuitjes en uitdagende groepsactiviteiten. Ook bieden we actieve en inspirerende lessen bedrijfsfitness op maat aan. Genoeg mogelijkheden om de ‘teamspirit’ een lekkere boost te geven!

BEDRIJFSUITJE, – FITNESS EN TEAMBUILDING

Voor het organiseren van een bedrijfsuitje, -fitness of teambuilding gaat altijd een kennismaking aan vooraf. Wat is de bedoeling van de groepsactiviteit? Willen jullie individueel goed zweten of moet er lekker worden samengewerkt? Is het de bedoeling dat de fitnessuren binnen het bedrijf plaatsvinden of gaan we heerlijk buiten sporten? Als we weten wat jullie wensen zijn, gaan wij voor de activiteiten zorgen. Gegarandeerd dat over het bedrijfsuitje of de teambuilding nog lang zal worden gepraat!

Een gezonde geest in een gezond lichaam!

Wat is je doel? Mooi! Dan gaan we daar samen aan werken! Ik help je jouw doelen te bereiken en dit verantwoord te doen.

– Martin Veenhuizen –

Waarom Trainen bij MV Moves

Leuke activiteiten voor beginners en gevorderden

Voor sportactiviteiten op elk niveau ben je bij ons aan het juiste adres.  Van een wandeltocht tot een triatlon. Er is voor elk wat wils.

Gezellig en gemotiveerd team

Een breed team van trainers staat voor je klaar! Iedere trainer heeft zijn eigen sterke punten om bij te dragen. Door goed samen te werken binnen het team zorgen we dat MV moves elke dag een stukje beter wordt!

Mogelijkheden voor iedereen

Of je nu een marathon wil lopen, wil afvallen of fit wil worden. Wij hebben alle mogelijkheden om jouw persoonlijke doel te bereiken.

Onze reputatie is het bewijs!

– MV-Moves Sport boerderij Tynaarlo –

Ons Team

Martin Veenhuizen

Eigenaar / Totaaltrainer

Trainer Moves
Koen van den Brink

Trainer

Marieke Huiting- van Dijk

Voedingscoach

Irma Veenhuizen

Administratieve ondersteuning