Het afgelopen jaar heeft Martin mij uitstekend geholpen in de voorbereiding op een marathon in Oeganda. Niet alleen als loopcoach maar ook als masseur en mental coach. Bovendien heeft Martin mij geholpen om 35 kilo af te vallen.

Agnes – 35 kg lichter + een marathon

Martin heeft mij met een schema, persoonlijke begeleiding en massage weer aan het bewegen gekregen. Na een enkelbreuk in 2008 heb ik jarenlang weinig aan beweging gedaan met verschillende klachten als gevolg.

Francois Wieringa – Ondernemer automotive

Samenwerking met MV Moves help ons de fitheid en gezondheid op de werkvloer te verbeteren in teamverband. Door een gevarieerd origineel programma is er voor iedereen wat leuks te doen.

Erik van Deelen – Ultraware BV

Bootcamp:Anderen hebben de nieuwste apparaten. Wij de schone buitenlucht, Bos, Strand en een echte Sgt. Drill Instructor. BOOTCAMP MOVES YOU.

Gert ten Brink – Bootcamp

Sporten met een beperking?! Bij MV Moves geen probleem maar uitdaging!
Tja, wat is een beperking… voor mij is mijn beperking juist een uitdaging!
Ondanks dat ik, onder andere, niet “los” kan lopen, beweeg/sport ik veel en graag
MV Moves helpt mij met persoonlijke aandacht op een verantwoorde manier te sporten met programma’s en schema’s op maat.
Ook is het voor belangrijk om met mensen te sporten zonder beperking.
Al 4 jaar wandel ik met een wandelgroep, met behulp van mijn Alinker (driewiel loopfiets) en sinds kort loop ik, zelfstandig of bij AAC (atletiek Assen) hard met behulp van een Framerunner.
Ik kan eigenlijk niet beschrijven hoe fijn dit is. Dat ik ondanks mijn “beperkingen” kan hardlopen, is echt ongelooflijk!
Sporten, ondanks beperkingen, vraagt vaak om speciaal ontworpen materiaal en helaas kost dit vaak behoorlijk wat.
Ik kreeg mijn WISP Framerunner (uit Zweden) dankzij een forse bijdrage van de Dirk Kuytfoundation, een bijdrage van de provincie Groningen en de rest bijdrage van Stichting De Gouden Schakel.
Het hele verhaal is te lezen op dirkkuytfoundation.nl onder sporter van de maand maart.
I CAN I WILL!!
Groetjes, Brigitte

Laatste nieuws