SCHAATSTECHNIEK MET MV MOVES

Typisch Nederlands

Een typisch Nederlandse wintersport is schaatsen. We doen het al eeuwenlang in ons kikkerlandje, het liefst op natuurijs. De meest bekende lange schaatstocht op natuurijs is natuurlijk de Elfstedentocht. Helaas is koning Winter de laatste jaren minder streng dan vroeger, waardoor deze al heel lang niet gereden is.  Maar het hoeft maar even te vriezen of de schaatskoorts breekt uit in onder meer het Drentse Noordlaren, voor de marathon op natuurijs.

Schaatsen kunnen we allemaal

Gelukkig hebben we tegenwoordig ook fantastische ijsbanen waar we ons kunnen uitleven als de winter ver weg lijkt . En daar maken veel mensen dankbaar gebruik van. Want schaatsen hoort bij onze cultuur en dus doen we het allemaal. Toch?

 

Nooit te oud om schaatsen onder te binden

Heb jij nog nooit geschaatst? Of is het al jaren geleden dat je de ijzers hebt onder gebonden? Dan gaan we graag met je werken aan je zelfvertrouwen op de schaats. Al na een paar lessen zwier jij over de baan!

Schaatstechniek

Ben jij een enthousiaste schaatser en zou je je techniek graag willen verbeteren? Ook dan ben je bij ons op het juiste adres. We helpen je om  je techniek te verbeteren en je schaatsconditie op te bouwen, zodat jij met gemak door de bochten glijdt.

ouwen.

Schoolschaatsen

Jong geleerd is oud gedaan

Daarom biedt MV Moves al jaren schoolschaatsen aan. In 4 a 5 weken brent onze ervaren schaatstrainer de klas de beginselen van het schaatsen bij.

Na 5 weken kunnen de leerlingen zelfstandig schaatsen. Een enorme boost voor het zelfvertrouwen!

 

Meer weten?

Ben je enthousiast en nieuwsgierig naar onze schaatslessen of schoolschaatsen?

Klik hier voor de mogelijkheden

Schoolschaatsen aanvragen

Wat is je doel? Mooi! Dan gaan we daar samen aan werken! Ik help je jouw doelen te bereiken en dit verantwoord te doen.

– Martin Veenhuizen –

Waarom SCHAATSEN bij MV Moves

Schaatsen kan iedereen

De ervaren trainers van MV Moves stemmen elke uitdaging af op jouw niveau.
Is het al jaren geleden of heb je nog nooit geschaatst? Of juist al heel ervaren en kan het je niet gek genoeg? Meld je aan en beleef het bij MV Moves!

Gezellig en gemotiveerd team

Een breed team van trainers staat voor je klaar. Iedere trainer heeft zijn eigen sterke punten om bij te dragen aan jouw sportplezier! Want dat vinden wij belangrijk. Hiervoor werken we als een geoliede machine nauw samen binnen ons gezellige team.

Omdat ook bij MV Moves geldt; als je leuk vindt wat je doet hoef je nooit meer te werken!

IJspret op school

De ervaren trainers van MV moves geven met veel plezier schaatslessen. Al na 5 lessen schaatsen uw leerlingen zelfstandig hun eerste rondjes!

Onze reputatie is het bewijs!

– MV-Moves Sport boerderij Tynaarlo –

Ons Team

Martin Veenhuizen

Eigenaar / Totaaltrainer

Trainer Moves
Koen van den Brink

Trainer

Irma Veenhuizen

Administratieve ondersteuning

Richard Gibcus

Trainer