SAMEN SPORTEN MET EXTRA PERSOONLIJKE AANDACHT

Vind jij het ook leuk om samen te sporten, maar wil je wel graag persoonlijke aandacht?

Dan is de small group training echt iets voor jou!

Exclusieve training op maat

Een small group training is een exclusieve training voor groepjes van 4 tot maximaal 6 personen. Onze trainer verzorgt trainingen op maat die bij jou en je teamgenoten passen. Met extra aandacht voor de juiste trainingstechniek, zodat je een maximaal resultaat bereikt. Op deze manier profiteer je van persoonlijke begeleiding én de gezelligheid van samen sporten.

 

Personal training en groepsmotivatie in 1

Small group training is bijna te vergelijken met personal training. Het verschil zit in de prijs. Trainen in een kleine groep is voordeliger, omdat je de kosten met elkaar deelt. Daarnaast motiveert het sporten in een groep elkaar enorm.

 

Small group iets voor jou?

Velen gingen je voor en daarom hebben we al small group trainingen op verschillende tijden. Nieuwsgierig? Kom dan ervaren hoe leuk deze manier van trainen is, tijdens een proefles op onze sportboerderij.

Neem hier contact op voor de mogelijkheden

Velen gingen je voor en daarom hebben we al small group trainingen op verschillende tijden. Nieuwsgierig? Kom dan ervaren hoe leuk deze manier van trainen is, tijdens een proefles op onze sportboerderij.

Neem hier contact op voor de mogelijkheden

Bekijk roosterBekijk tarievenIntake invullen

Wat is je doel? Mooi! Dan gaan we daar samen aan werken! Ik help je jouw doelen te bereiken en dit verantwoord te doen.

– Martin Veenhuizen –

Small groups bij MV Moves

Samen sporten met persoonlijke begeleiding

Fanatiek sporten in een kleine groep, ook daarvoor kun je terecht bij MV Moves! Onze small groups staan in het teken van persoonlijke begeleiding voor de héle groep. Nét het beetje extra om jou te motiveren.

Gezellig en gemotiveerd team

Een breed team van trainers staat voor je klaar. Iedere trainer heeft zijn eigen sterke punten om bij te dragen aan jouw sportplezier! Want dat vinden wij belangrijk. Hiervoor werken we als een geoliede machine nauw samen binnen ons gezellige team.

Omdat ook bij MV Moves geldt; als je leuk vindt wat je doet hoef je nooit meer te werken!

Jouw doel, onze uitdaging!

Afvallen, conditie opbouwen of lekker je hoofd leeg maken.  MV Moves maakt het mogelijk. Voor beginnende en gevorderde sporters. Want onze uitdaging is: samen met jou je doelen realiseren!

Onze reputatie is het bewijs!

– MV-Moves Sport boerderij Tynaarlo –

Ons Team

Martin Veenhuizen

Eigenaar / Totaaltrainer

Trainer Moves
Koen van den Brink

Trainer

Irma Veenhuizen

Administratieve ondersteuning

Richard Gibcus

Trainer