EEN DAG ACTIE EN SPEKTAKEL MET MV MOVES!

Alweer voetballen tijdens de jaarlijkse sportdag? Dat kan anders! Bij MV Moves organiseren zijn we altijd op zoek naar nieuwe trends en innovatieve materialen. Zo weet je zeker dat er activiteiten tussen zitten die je nog nooit eerder hebt gedaan. Want een sportdag van Moves staat garant voor actie, spektakel en vooral heel veel plezier!

Sportieve activiteiten volgens de laatste trends

Activiteiten die we bieden zijn bijvoorbeeld freecrossen, suppen, de wandelende A, driftbiken en bootcamp. Echte trends van dit moment en enorm populair voor sportdagen. Gegarandeerd plezier voor jong en oud!

Sportboerderij Tynaarlo of op locatie

Wij hebben mooie locaties voor een sportdag, in en om onze sportboerderij in Tynaarlo. Ook kunnen we met onze materialen op een door u gewenste locatie komen.

Neem hier contact op voor de mogelijkheden en samen komen we er wel uit!

Sportdag aanvragen

Wat is je doel? Mooi! Dan gaan we daar samen aan werken! Ik help je jouw doelen te bereiken en dit verantwoord te doen.

– Martin Veenhuizen –

Kent jouw school de weg al naar MV Moves?

Beweging voor ieder kind

Een origineel thema voor de jaarlijkse sportdag, of een aantal weken schoolschaatsen? Onze goed opgeleide trainers dagen ieder kind uit op zijn/haar eigen niveau. Neem contact op en beleef het bij MV Moves!

Gezellig en gemotiveerd team

Een breed team van trainers staat voor je klaar. Iedere trainer heeft zijn eigen sterke punten om bij te dragen aan jouw sportplezier! Want dat vinden wij belangrijk. Hiervoor werken we als een geoliede machine nauw samen binnen ons gezellige team.

Omdat ook bij MV Moves geldt; als je leuk vindt wat je doet hoef je nooit meer te werken!

Jouw doel, onze uitdaging!

Een sportdag om nooit te vergeten? Of de meest onzekere leerling zelfstandig laten schaatsen? MV Moves maakt het mogelijk. Want onze uitdaging is: samen met jou je doelen realiseren!

Onze reputatie is het bewijs!

– MV-Moves Sport boerderij Tynaarlo –

Ons Team

Martin Veenhuizen

Eigenaar / Totaaltrainer

Trainer Moves
Koen van den Brink

Trainer

Irma Veenhuizen

Administratieve ondersteuning

Richard Gibcus

Trainer