ZORG GOED VOOR JE LICHAAM, ZEKER ALS JE VEEL SPORT!

Als je veel traint, is sportmassage gewenst. Sportmassage bevordert het herstel bij spierpijn en zorgt voor ontspanning. Bij MV Moves kun je kiezen voor een deelbehandeling (rug/nek of benen) of een volledige behandeling. Wie zich wil laten masseren, kan een massagekaart kopen voor vijf massages.

Sportmassage en medical taping voor herstel en ontspanning

Naast sportmasseurs werken bij MV Moves ook deskundigen op het gebied van medical taping en hotstone masseurs. Met behulp van medical taping wordt de doorbloeding op een pijnlijke plek bevorderd, waardoor het herstel wordt versneld. Voor deze behandeling koop je bij ons je eigen rolletje en betaal je een klein bedrag per behandeling.

Hotstone is een speciale massagetechniek, waarbij gebruik wordt gemaakt van warme stenen en etherische oliën. Een hotstone massage is zeker een aanrader wanneer je optimaal wilt ontspannen. Heerlijk om jezelf te verwennen of om iemand anders cadeau te geven.
Bel of mail voor de mogelijkheden!

Bekijk tarieven

Wat is je doel? Mooi! Dan gaan we daar samen aan werken! Ik help je jouw doelen te bereiken en dit verantwoord te doen.

– Martin Veenhuizen –

Waarom Trainen bij MV Moves

Leuke activiteiten voor beginners en gevorderden

Voor sportactiviteiten op elk niveau ben je bij ons aan het juiste adres.  Van een wandeltocht tot een triatlon. Er is voor elk wat wils.

Gezellig en gemotiveerd team

Een breed team van trainers staat voor je klaar! Iedere trainer heeft zijn eigen sterke punten om bij te dragen. Door goed samen te werken binnen het team zorgen we dat MV moves elke dag een stukje beter wordt!

Mogelijkheden voor iedereen

Of je nu een marathon wil lopen, wil afvallen of fit wil worden. Wij hebben alle mogelijkheden om jouw persoonlijke doel te bereiken.

Onze reputatie is het bewijs!

– MV-Moves Sport boerderij Tynaarlo –

Ons Team

Martin Veenhuizen

Eigenaar / Totaaltrainer

Trainer Moves
Koen van den Brink

Trainer

Irma Veenhuizen

Administratieve ondersteuning

Richard Gibcus

Trainer