SPORTIEF OP REIS MET MV MOVES!

Even lekker weg, maar luieren niks voor u? Boek dan een sportieve reis van MV Moves.

Er even tussenuit en op een sportieve manier bijkomen van alle dagelijkse beslommeringen. MV Moves regelt het. Of u nu een dag of meerdere dagen de grens over wilt, wij hebben vele mogelijkheden.

 

1 dagje skiën in Sauerland of de skihal in Bottrop

Even oefenen voor de wintersportvakantie of gewoon met een stel vrienden een dagje uit. Een dagje skiën geeft je energie! Met een luxe touringcar gaan jullie naar de skihal in Bottrop of, in het skiseizoen, naar het mooie Sauerland. Onze eigen ervaren ski, snowboard- en langlauftrainers gaan mee, zodat je verzekerd bent van optimale begeleiding!

Meerdaagse reis in zomer en winter

Behalve dagjes uit verzorgt het enthousiaste team van MV Moves ook meerdaagse sportreizen. Zowel in de zomer als wintermaanden kun je met ons op stap.

In de winter heb je hierbij keuze uit skien, langlaufen en snowboarden, uiteraard onder deskundige begeleiding van onze trainers.

En ’s zomers kun je wandelen, mountainbiken of culturele uitstapjes maken.

Bestemmingen

Onze meerdaagse sportreizen gaan naar Sauerland of naar Inzell, in Zuid-Duitsland. Ze zijn allemaal gebaseerd op half pension. Hierbij kun je ervoor kiezen om per vliegtuig of bus te reizen.

Informatie

Er even lekker sportief uit? Vraag dan hier informatie aan over onze één- of meerdaagse sportreizen.

Wat is je doel? Mooi! Dan gaan we daar samen aan werken! Ik help je jouw doelen te bereiken en dit verantwoord te doen.

– Martin Veenhuizen –

Eropuit met MV Moves

Sportieve uitjes voor beginners en gevorderden

Voor sportactiviteiten op elk niveau ben je bij ons aan het juiste adres.  Van een wandeltocht tot een triatlon. Er is voor elk wat wils.

Gezellig en gemotiveerd team

Een breed team van trainers staat voor je klaar. Iedere trainer heeft zijn eigen sterke punten om bij te dragen aan jouw sportplezier! Want dat vinden wij belangrijk. Hiervoor werken we als een geoliede machine nauw samen binnen ons gezellige team.

Omdat ook bij MV Moves geldt; als je leuk vindt wat je doet hoef je nooit meer te werken!

Mogelijkheden voor iedereen

Wil je skiën in Bottrop, langlaufen in Sauerland of mountainbiken in Inzell? MV Moves maakt het mogelijk. Want onze uitdaging is; sportplezier voor iedereen!

Onze reputatie is het bewijs!

– MV-Moves Sport boerderij Tynaarlo –

Ons Team

Martin Veenhuizen

Eigenaar / Totaaltrainer

Trainer Moves
Koen van den Brink

Trainer

Irma Veenhuizen

Administratieve ondersteuning

Richard Gibcus

Trainer