OOK LEUK VOOR VOLWASSENEN!

Als kind heb je vast wel een keer op een step gestaan. Wist je dat er ook hele sportieve steps voor volwassenen zijn? Steeds meer volwassenen ontdekken het ‘steppen’.

Bij ons kan een step worden gecombineerd met ander rollend materiaal voor een geweldige sportieve dag. Steppen is ook geweldig als sport op zich! De steps die wij hebben zijn speciaal gemaakt om lange afstanden mee af te leggen en hard te gaan.

Samen met anderen haal je meer uit jezelf. Daarbij begeleiden onze enthousiaste en deskundige trainers je optimaal. Het is mogelijk om per keer mee te doen. Voor wie alle bootcamplessen wil bijwonen, kan ervoor kiezen een maandabonnement te nemen.

Verhuur

Ook het huren van steps is bij ons mogelijk. Kom langs, bel of mail voor de mogelijkheden.

Step activiteit aanvragenBekijk verhuur mogelijkheden

Wat is je doel? Mooi! Dan gaan we daar samen aan werken! Ik help je jouw doelen te bereiken en dit verantwoord te doen.

– Martin Veenhuizen –

Waarom Trainen bij MV Moves

Leuke activiteiten voor beginners en gevorderden

Voor sportactiviteiten op elk niveau ben je bij ons aan het juiste adres.  Van een wandeltocht tot een triatlon. Er is voor elk wat wils.

Gezellig en gemotiveerd team

Een breed team van trainers staat voor je klaar! Iedere trainer heeft zijn eigen sterke punten om bij te dragen. Door goed samen te werken binnen het team zorgen we dat MV moves elke dag een stukje beter wordt!

Mogelijkheden voor iedereen

Of je nu een marathon wil lopen, wil afvallen of fit wil worden. Wij hebben alle mogelijkheden om jouw persoonlijke doel te bereiken.

Onze reputatie is het bewijs!

– MV-Moves Sport boerderij Tynaarlo –

Ons Team

Martin Veenhuizen

Eigenaar / Totaaltrainer

Trainer Moves
Koen van den Brink

Trainer

Irma Veenhuizen

Administratieve ondersteuning

Richard Gibcus

Trainer