SURVIVALEN OP DE SPORTBOERDERIJ

Op een originele manier werken aan teambuilding? Jezelf lekker uitdagen? Spetterend thema nodig voor schoolreis of kinderfeestje?

Het antwoord op al deze vragen vind je bij MV Moves. Op het terrein van onze sportboerderij in Tynaarlo bevindt zich een mooie survivalbaan. Hier verzorgen wij survivaltrainingen voor groepen in alle leeftijden.

Bedrijfsuitje en teambuilding

Samen met collega’s of vrienden overleven op de survivalbaan, uiteraard onder begeleiding van onze ervaren instructeurs..

In de buitenlucht daag je jezelf lekker uit, alleen of met een (vrienden)groep. De survivaltraining van MV moves maken elk teamuitje en iedere teambuildingdag tot een succes!

 

Schoolreis en kinderfeestje

Na afloop moe maar voldaan naar huis. Want ook voor kinderen is onze survivalbaan een waar feest. Klimmen, klauteren, rennen en kruipen. Alles komt voorbij tijdens een survivaltraining, waarbij ze begeleid worden door onze deskundige trainers. Alle ingrediënten voor een spetterende schoolreis of kinderfeest.

Bekijk roosterBekijk tarieven

Wat is je doel? Mooi! Dan gaan we daar samen aan werken! Ik help je jouw doelen te bereiken en dit verantwoord te doen.

– Martin Veenhuizen –

Survival training bij MV Moves

Van teambuilding tot schoolreis

Een sportieve locatie voor het bedrijfsuitje of de teambuilding dag, actieve schoolreis of origineel kinderfeest. Het antwoord hierop vind je op de survivalbaan bij MV Moves!

.

Gezellig en gemotiveerd team

Een breed team van trainers staat voor je klaar. Iedere trainer heeft zijn eigen sterke punten om bij te dragen aan jouw sportplezier! Want dat vinden wij belangrijk. Hiervoor werken we als een geoliede machine nauw samen binnen ons gezellige team.

Mogelijkheden voor iedereen

Collega’s, vrienden en vriendinnen en klasgenootjes, iedereen is welkom bij MV moves in Tynaarlo.

Onze reputatie is het bewijs!

– MV-Moves Sport boerderij Tynaarlo –

Ons Team

Martin Veenhuizen

Eigenaar / Totaaltrainer

Trainer Moves
Koen van den Brink

Trainer

Irma Veenhuizen

Administratieve ondersteuning

Richard Gibcus

Trainer