TEAMBUILDING, EEN MUST VOOR ELKE ORGANISATIE!

Een fit en goed op elkaar afgestemd team is belangrijk. Voor de werksfeer, de gezondheid van de werknemers en daarmee ook voor de resultaten die u als organisatie wilt behalen. MV Moves biedt allerlei activiteiten om de teamspirit een lekker boost te geven!

 

Samen werken aan samenwerking

Wil je je team op een andere manier laten samenwerken? Inzichtelijk maken wie welke rol vervult? Of misschien werken aan het in kaart brengen en versterken van het vertrouwen binnen het team?

Met het sportieve programma van MV Moves helpen we je in één dag(deel)  op een gezellige manier op weg!

 

Sportieve groepsdynamiek

Naast super sportieve activiteiten bieden we ook (GPS) wandeltochten en samenwerkingsspellen. Op deze manier werken we op een sportieve manier aan de groepsdynamiek en creëren we samen een leuke dag!

Teambuilding aanvragen

Wat is je doel? Mooi! Dan gaan we daar samen aan werken! Ik help je jouw doelen te bereiken en dit verantwoord te doen.

– Martin Veenhuizen –

Teambuilding bij MV Moves

Leuke activiteiten voor bedrijfsuitje of teambuilding

Actieve uitjes organiseren is op ons lijf geschreven. Geen standaard programma’s maar een bedrijfsuitje of teambuildingsessie waarover nog lang zal worden gepraat!

Gezellig en gemotiveerd team

Een breed team van trainers staat voor je klaar. Iedere trainer heeft zijn eigen sterke punten om bij te dragen aan jouw sportplezier! Want dat vinden wij belangrijk. Hiervoor werken we als een geoliede machine nauw samen binnen ons gezellige team.

Omdat ook bij MV Moves geldt; als je leuk vindt wat je doet hoef je nooit meer te werken!

Mogelijkheden voor het hele bedrijf

De directeur, de leerkracht,  controller, vrachtwagenchauffeur of de receptioniste, iedereen kan meedoen met de activiteiten van MV Moves. Zowel de teambuildingssessies, bedrijfsuitjes als de bedrijfsfitness worden geleid door onze gediplomeerde instructeurs. Uitdagend, maar altijd met respect voor individuele grenzen.

Onze reputatie is het bewijs!

– MV-Moves Sport boerderij Tynaarlo –

Ons Team

Martin Veenhuizen

Eigenaar / Totaaltrainer

Trainer Moves
Koen van den Brink

Trainer

Irma Veenhuizen

Administratieve ondersteuning

Richard Gibcus

Trainer