Triathlonvereniging MV Moves

Op zaterdag 27 mei was de Moves4Fun Triathlon in Vries. Het was een geweldig sportieve ochtend met vele enthousiaste deelnemers. Wij hopen jullie volgend jaar weer te zien in mei! Houd ons in de gaten voor meer informatie.

Uitslagen moves4fun triathlon 2023

Definitieve einduitslag 2023Tussentijden 2023

Foto's

FANATIEK IN DRIE SPORTEN TEGELIJK!

In 1920 werd de eerste triathlon, voor een klein publiek, georganiseerd in Frankrijk. Al gauw heeft deze sport de wereld veroverd en nu kun je het ook in Drenthe beoefenen.

Voor de echte sportieveling

De Triathlon is voor de echte sportieveling. Bij een Triathlon beoefen je niet één maar 3 sporten tegelijk. Je gaat achtereenvolgens zwemmen, fietsen en hardlopen. Doordat je afwisselende spiergroepen gebruikt is dit een geweldige manier om fit te blijven/worden

Triathlon bij MV Moves

In onze groepstrainingen richten we ons voornamelijk op triathlon technieken. Daarnaast geven we voedingsadviezen. Zo trainen en begeleiden we mensen die zich willen voorbereiden op een aankomende triathlon.

Hierbij richten wij ons op:

  • Combi-training;
  • Specifieke krachttraining;
  • Wissels;
  • Het maken van een afgestemd schema;
  • Voeding.

Het hele jaar door

We passen de disciplines aan op de jaargetijden. Daardoor kun je bij MV Moves het hele jaar door trainen voor een triathlon. Zo pakken we de mountainbike in de herfst en winter en fietsen in voorjaar en zomer. In de winter  zwemmen we in het binnenbad en in de zomer gaan we naar de Baggelhuizerplas of het Veenmeer.

Bekijk roosterBekijk tarieven

Wat is je doel? Mooi! Dan gaan we daar samen aan werken! Ik help je jouw doelen te bereiken en dit verantwoord te doen.

– Martin Veenhuizen –

Waarom Triathlon bij MV Moves

Triathlon; niet 1, niet 2, maar 3 sporten in één training

Ben jij een échte sportfanaat en ga je geen uitdaging uit de weg? Dan is de triathlon training van MV Moves wat voor jou! Onder begeleiding van onze ervaren trainers til jij jouw conditie naar een top niveau!

Gezellig en gemotiveerd team

Een breed team van trainers staat voor je klaar. Iedere trainer heeft zijn eigen sterke punten om bij te dragen aan jouw sportplezier! Want dat vinden wij belangrijk. Hiervoor werken we als een geoliede machine nauw samen binnen ons gezellige team.

Omdat ook bij MV Moves geldt; als je leuk vindt wat je doet hoef je nooit meer te werken!

Topconditie door Triathlon

Lekker hardlopen en mountainbiken of fietsen door de bossen van Drenthe en zodra het weer het toelaat zwemmen in het meer. Met een triathlon training van MV Moves ben jij zo in topconditie!

Onze reputatie is het bewijs!

– MV-Moves Sport boerderij Tynaarlo –

Ons Team

Martin Veenhuizen

Eigenaar / Totaaltrainer

Trainer Moves
Koen van den Brink

Trainer

Irma Veenhuizen

Administratieve ondersteuning

Richard Gibcus

Trainer