• 1. Hallo sportieveling,

  Wat leuk dat je onze begeleiding wil gebruiken voor het bereiken van jouw sportieve doelstellingen. Met het invullen van dit formulier hebben wij alle informatie om jou optimaal te begeleiden. Bij vragen kun jij altijd contact met ons opnemen.

  Naast optimale begeleiding en service willen wij ook jouw privacy garanderen. De gegevens die jij invult worden alleen gebruikt door begeleiders van MV-Moves.
 • 2. PERSOONSGEGEVENS

 • 3. MEDISCHE GEGEVENS

 • 4. Sport

 • 5. Doelen

 • 6. De voorwaarden

  Hartslagmeters: Hartslagmeters: Jouw hart is een goede graadmeter voor de conditie van je lichaam, daarom adviseren wij om gebruik te maken van een hartslagmeter. Via MV Moves zijn er ook mogelijkheden om een hartslagmeter aan te schaffen, vraag hiernaar bij jouw begeleider.
  Persoonlijke training: (=PT): Onder persoonlijke begeleiding verstaan we; minimaal 1 contact/trainingsmoment per maand, van dagelijks tot wekelijks contact via WhatsApp of mail, duidelijke schemabegeleiding en logboek overleg. In overleg stellen we testmomenten en evaluaties vast. Daarnaast kunnen afspraken gemaakt worden voor extra persoonlijke trainingsmomenten = PT (45’ tot 60’)
  Verantwoording en ontstaan van letsel: MV Moves kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel dan wel schade die ontstaat door de uitvoering van de trainingsschema’s. De sporter is zelf verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van de trainingsschema’s en het hierbij in de gaten houden van de fysieke belasting/belastbaarheid. Betalingen Er word minimaal een contract van 3 maanden aangegaan en de sporter kan daarna via een email of schriftelijk opzeggen vóór de 1e v/d maand. Actuele tarieven zijn op de website te vinden.
  Testen: Onze visie is erop gericht dat we na een sportspecifieke test beter kunnen aansluiten bij het niveau en de doelen van de sporter. Met de akkoordverklaring geef je aan dat je bereid bent om de aanbevolen testen en metingen af te nemen om tot een gepersonaliseerd sportplan te komen. (Kosten zijn afhankelijk van de tijdsinvestering.)
  Afspraken: Na de intake spreken wij een vaste trainingstijd af. Deze wordt vervolgens ingeboekt in de Virtuagym sportapp waarmee wij werken. Afmelden moet minimaal 48 uur van te voren.

 • 7. Akkoord verklaring