ADVIES VOOR EEN GEZONDE LEEFSTIJL EN VOEDING OP MAAT

Bij gezond bewegen hoort ook gezond eten. Met specialisatie in orthomoleculaire voedingsleer en veel persoonlijke ervaring voorzien we je bij MV Moves van een goed en gedegen advies. Of het nu is om af te vallen of om een fitter lijf te krijgen, met onze verschillende mogelijkheden stellen we een plan samen dat bij jou past.

Mogelijkheden op een rij

Voor de actieve sporter:
Wij werken met een breed assortiment van sportvoeding zoals: Powerbar, Fittergy, Herbalife en Teff. Voor voeding voor, tijdens en na het sporten.

Voor gewichtsbeheersing met bewegen:
Wil je je voedingspatroon op een gezonde wijze aanpassen en daarbij lekker sporten? Het gewichtsbeheersingsprogramma van Herbalife is hier uitermate geschikt voor. Tevens kun je kiezen voor een gericht advies na een analyse van je huidige eetpatroon. Een combinatie van beide komt ook vaak voor.

Voor een fitter leven:
In het kader van ‘Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden’ kunnen we je helpen met het verhogen van je energielevel en gezond leven. Met ons leefstijladvies voel je je in korte tijd al veel fitter!

Qua voeding voor een fitter leven bieden wij teffproducten aan. Teff is een oergraan dat is ontwikkeld om mensen een gezonde balans in te bieden in hun voeding. Tevens is teff glutenvrij dus mensen met allergieën een super graan en effectief voor een fitter leven.

Sportvasten:
Wil je een sprong maken in fitheid en daarbij ook nog eens gewicht verliezen? Dan behoort Sportvasten tot de mogelijkheden. Je kunt ook bij ons terecht om je sportieve prestaties te optimaliseren met behulp van voeding, zowel voor als tijdens en / of na de wedstrijd. We werken met producten van Herbalife (het Herbalife24-programma), Fittergy en Powerbar.

Gratis fitcheck:
Eens in de zoveel tijd maken wij tijd voor een gratis fitcheck. Bel of mail wanneer de eerstvolgende fitcheck is.

Voeding intakeBekijk tarieven

Wat is je doel? Mooi! Dan gaan we daar samen aan werken! Ik help je jouw doelen te bereiken en dit verantwoord te doen.

– Martin Veenhuizen –

Waarom Trainen bij MV Moves

Leuke activiteiten voor beginners en gevorderden

Voor sportactiviteiten op elk niveau ben je bij ons aan het juiste adres.  Van een wandeltocht tot een triatlon. Er is voor elk wat wils.

Gezellig en gemotiveerd team

Een breed team van trainers staat voor je klaar! Iedere trainer heeft zijn eigen sterke punten om bij te dragen. Door goed samen te werken binnen het team zorgen we dat MV moves elke dag een stukje beter wordt!

Mogelijkheden voor iedereen

Of je nu een marathon wil lopen, wil afvallen of fit wil worden. Wij hebben alle mogelijkheden om jouw persoonlijke doel te bereiken.

Onze reputatie is het bewijs!

– MV-Moves Sport boerderij Tynaarlo –

Ons Team

Martin Veenhuizen

Eigenaar / Totaaltrainer

Trainer Moves
Koen van den Brink

Trainer

Marieke Huiting- van Dijk

Voedingscoach

Irma Veenhuizen

Administratieve ondersteuning