Vrije Fitness

Complete sportschool, maar dan anders

In de sportboerderij MV-Moves kun je 2 keer per week een uur heerlijk vrij fitnessen. Onbeperkt gebruik maken van alles wat de sportschool te bieden heeft. Van verschillende cardio apparaten tot Crossfit materialen tot losse dumbells en halterstangen, alles is aanwezig om een heerlijke training te doen.

Altijd persoonlijk contact

Bij MV Moves vinden we dat onze klanten altijd op ons mogen rekenen en hechten we veel waarde aan goed contact. Daarom loopt er ook tijdens de vrije fitness altijd een enthousiaste ervaren trainer rond. Om je waar nodig te begeleiden tijdens de oefeningen en tips en trucs te geven zodat je training nog leuker en uitdagender wordt.

We weten wie je bent

Bij MV moves hebben we oog voor jou! Je bent geen nummer, we kennen je bij naam en zetten ons 200% in om jou optimaal te begeleiden en motveren tijdens de training. Heb je een vraag? Ook dan kun je altijd bij ons ervaren team terecht, er is altijd iemand aanwezig.

Enthousiast?

Zelfstandig fitness oefeningen doen, maar niet in een grote sportschool? Dan is MV Moves in Tynaarlo het antwoord voor jou.

Bekijk hier ons rooster, de tarieven en contactmogelijkheden

Bekijk roosterBekijk tarieven

Wat is je doel? Mooi! Dan gaan we daar samen aan werken! Ik help je jouw doelen te bereiken en dit verantwoord te doen.

– Martin Veenhuizen –

Waarom Trainen bij MV Moves

Fitness in kleine groep

De vrijheid van fitness, maar dan in een kleine setting? Daarvoor zit je goed bij MV Moves! In onze gezellige sportboerderij staat plezier voorop!

Gezellig en gemotiveerd team

Een breed team van trainers staat voor je klaar. Iedere trainer heeft zijn eigen sterke punten om bij te dragen aan jouw sportplezier! Want dat vinden wij belangrijk. Hiervoor werken we als een geoliede machine nauw samen binnen ons gezellige team.

Omdat ook bij MV Moves geldt; als je leuk vindt wat je doet hoef je nooit meer te werken!

Op ons kunt u rekenen!

Lekker je gang gaan tijdens de uurtjes vrije fitness, maar af en toe toch advies of hulp nodig? Onze ervaren instructeurs zijn altijd aanwezig om je te helpen!

Onze reputatie is het bewijs!

– MV-Moves Sport boerderij Tynaarlo –

Ons Team

Martin Veenhuizen

Eigenaar / Totaaltrainer

Trainer Moves
Koen van den Brink

Trainer

Irma Veenhuizen

Administratieve ondersteuning

Richard Gibcus

Trainer