Yoga

MV-Moves werkt samen met Annet Zuidhof en Petra Diepstra aan rust en ontspanning op de sportboerderij.
Naast al het sporten moet er ruimte en tijd zijn voor ontspanning en rust. Uit onderzoek blijkt dat yoga stress vermindert, gewichtsverlies ondersteunt, pijn verzacht en zelfs hardlooprecords verbetert. De kracht en flexibiliteit die je op de yogamat ontwikkelt – voornamelijk in je bekkengebied, quadriceps, hamstrings en heupflexoren – kan je helpen efficiënter hard te lopen en blessurevrij te blijven. Yoga is voor zowel mannen als vrouwen van toegevoegde waarde.

 

Petra Diepstra stelt zich graag even aan jullie voor

Ik stel mij even kort kort aan jullie voor. mijn naam is Petra Diepstra. In 2007 ben ik begonnen met het geven van Body Balance lessen. Body Balance is een combinatie van Tai Chi, Pilates en Yoga.
Lesgeven werd al snel mijn passie, ik wilde meer weten over Yoga en Pilates. Daarom heb ik een Power Yoga, Hatha Yoga en Pilates opleiding volbracht. Daarnaast heb ik verschillende workshops  Yin Yoga en Vinyasa Yoga gedaan. Mijn lessen bestaan dan ook uit verschillende vormen van Yoga en daarom noem ik het dynamische flow Yoga.
Ben je benieuwd naar mijn lessen? neem dan contact op met MV Moves en wie weet zien wij elkaar in de les.

Kinderyoga

In onze samenleving is het eigenlijk zelden stil; overal klinken geluiden, zijn flitsende beelden en is de druk van de (sociale) media.
Kinderen kunnen hierdoor overprikkeld raken, het vertrouwen in zichzelf (of de wereld) verliezen en niet meer weten waar ze zich op moeten focussen.

Kinderyoga bij MV-Moves is een combinatie van Kidsyoga (Femmy Brug) en Mindfulness voor kinderen (Irma Smegen). Soms combineren we dit met een creatieve verwerking en we sluiten af met een meditatie.

Kinderyoga, wat is dat?
Bij Kinderyoga doen wij yogaoefeningen (houdingen) die de kinderen bewuster maakt van hun lichaam, houding en gevoelens.
We doen houdingen m.b.t. de concentratie, balans en ademhaling met soms een kleine uitdaging. De lessen worden gegeven in verschillende leeftijdsgroepen van 5 tot 8 jaar en van 8 tot 12 jaar.

Wat leren kinderen van Mindfulness?
Kinderen leren een plekje voor zichzelf te creëren;
Met vriendelijkheid en geduld naar de ander en zichzelf te kijken (minder oordelend);
En bewust zijn van het NU en leren los te laten van wat je niet kunt veranderen.

Wie geeft Kinderyoga?
Ik ben Regina (43 jaar) en in het dagelijks leven werkzaam in het Basisonderwijs. Mijn ambitie om kinderen iets mee te geven voor de rest van hun leven gaat verder dan lesstof. Ik wil kinderen handvaten geven om beter in het leven van NU te staan; met meer vertrouwen, geduld en liefde.

Inschrijven of meer informatie?
Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie?
Bel naar 06-51669029 of mail naar info@mv-moves.nl
Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier

Inschrijfformulier kinderyoga

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Een gratis proefles van 16.00 tot 17.00 uur Sportboerderij Tynaarlo
  • € 0,00
  • Voor de proefles niet nodig!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is je doel? Mooi! Dan gaan we daar samen aan werken! Ik help je jouw doelen te bereiken en dit verantwoord te doen.

– Martin Veenhuizen –

Waarom Trainen bij MV Moves

Leuke activiteiten voor beginners en gevorderden

Voor sportactiviteiten op elk niveau ben je bij ons aan het juiste adres.  Van een wandeltocht tot een triatlon. Er is voor elk wat wils.

Gezellig en gemotiveerd team

Een breed team van trainers staat voor je klaar! Iedere trainer heeft zijn eigen sterke punten om bij te dragen. Door goed samen te werken binnen het team zorgen we dat MV moves elke dag een stukje beter wordt!

Mogelijkheden voor iedereen

Of je nu een marathon wil lopen, wil afvallen of fit wil worden. Wij hebben alle mogelijkheden om jouw persoonlijke doel te bereiken.

Onze reputatie is het bewijs!

– MV-Moves Sport boerderij Tynaarlo –

Ons Team

Martin Veenhuizen

Eigenaar / Totaaltrainer

Trainer Moves
Koen van den Brink

Trainer

Irma Veenhuizen

Administratieve ondersteuning

Richard Gibcus

Trainer