STERKERE SPIEREN, HOGERE LONGCAPACITEIT EN BETER SLAPEN

Zomaar wat voordelen die je gratis krijgt als je gaat zwemmen. Want zwemmen geeft zowel je lichaam als je geest een enorme boost.
Het werkt ontspannend, verlaagt je bloeddruk, versterkt je longcapaciteit en is erg goed voor de opbouw van botten en spiermassa. Doordat je minder weegt in het water, belast je je spieren, pezen en gewrichten minimaal, maar je boekt wel enorme resultaten.
Zo verbrand je met een half uur zwemmen al gauw 300 kcal, ideaal als je wat gewicht wilt verliezen.

Betere zwemtechniek voor iedereen

Leren borstcrawlen, je zwemtechniek verbeteren of conditie opbouwen na bijvoorbeeld een operatie. Zwemmen is voor iedereen.
Is het al lang geleden dat je in het water hebt gelegen? Of zwem je het liefst elke dag? Voor zowel de beginners als gevorderden biedt MV Moves leuke trainingen.

Als een vis in het water bij MV Moves

Onze groepslessen worden verzorgd door onze deskundige trainers. Dus starter of ervaren zwemmer, voor iedereen is plek. Kijk in het rooster bij welke training jij je als een vis in het water voelt!

Bekijk roosterBekijk tarieven

Wat is je doel? Mooi! Dan gaan we daar samen aan werken! Ik help je jouw doelen te bereiken en dit verantwoord te doen.

– Martin Veenhuizen –

Waarom ZWEMMEN bij MV Moves

Als een vis in het water bij MV Moves

De ervaren trainers van MV Moves stemmen elke uitdaging af op jouw niveau.
Dus, na het halen van je A-diploma niet meer in het water gelegen? Of juist al heel ervaren en een echte waterrat? Meld je aan en beleef het bij MV Moves!

Gezellig en gemotiveerd team

Een breed team van trainers staat voor je klaar. Iedere trainer heeft zijn eigen sterke punten om bij te dragen aan jouw sportplezier! Want dat vinden wij belangrijk. Hiervoor werken we als een geoliede machine nauw samen binnen ons gezellige team.

Omdat ook bij MV Moves geldt; als je leuk vindt wat je doet hoef je nooit meer te werken!

Zwemanalyse en borstcrawlcursus

Wil je graag een borstcrawl cursus, uitgebreide zwemanalyse en trainen in kleine groepjes? Meer stroomlijnen en zonder ademhalingsproblemen door het water glijden? MV Moves maakt het mogelijk. Want onze uitdaging is: samen met jou je doelen realiseren!

Onze reputatie is het bewijs!

– MV-Moves Sport boerderij Tynaarlo –

Ons Team

Martin Veenhuizen

Eigenaar / Totaaltrainer

Trainer Moves
Koen van den Brink

Trainer

Irma Veenhuizen

Administratieve ondersteuning

Richard Gibcus

Trainer