MV MOVES, DÉ SPORTBOERDERIJ VAN HET NOORDEN!

Bij MV Moves in Tynaarlo bent u bij de sportonderneming van sportveelvraat Martin Veenhuizen. In 2005 is hij gestart zijn passie voor bewegen te gaan delen met anderen. Een hobby die inmiddels is uitgegroeid tot een volwaardig en hoogwaardig bedrijf. Mensen lekker laten bewegen, doet hij dan ook niet meer alleen.

Sporten in een prachtige omgeving

Vandaag de dag bestaat MV Moves uit een leuk en gezellig team sportievelingen die jou met passie begeleiden. Het team staat voor gezond leven en verantwoord bewegen. Om dat op anderen over te kunnen brengen, is het unieke concept ‘de sportboerderij’ bedacht. Binnen kan iedereen op zijn of haar eigen wijze actief zijn, maar onze voorkeur gaat uit naar buiten. De sportboerderij is gelegen in een prachtige omgeving waar we zo veel mogelijk gebruik van maken. Want zeg nu zelf, er is toch niets mooiers dan heerlijk in de buitenlucht actief te zijn?

Sporten op maat bij MV Moves

Bij MV Moves staan persoonlijke aandacht, goed materiaal en vakkennis hoog in het vaandel. Om ons sportaanbod te kunnen blijven vernieuwen, volgen we de laatste ontwikkelingen op de voet. Hierdoor zijn we in staat om altijd een passende oplossing te bieden, zodat jij je doelen met succes behaalt maar bovenal behoudt!

Durf jij de uitdaging aan om te ‘moven’ met MV Moves?

We werken samen met:
Camping Veenmeer
Enjoy Events
Meceda
Reclame Studio Noord
Hoveniersbedrijf Marco Bakker
Fysiotherapie Norg
KlusWijs Tynaarlo
Stouwdam

Wat is je doel? Mooi! Dan gaan we daar samen aan werken! Ik help je jouw doelen te bereiken en dit verantwoord te doen.

– Martin Veenhuizen –

Recensies

Het afgelopen jaar heeft Martin mij uitstekend geholpen in de voorbereiding op een marathon in Oeganda. Niet alleen als loopcoach maar ook als masseur en mental coach. Bovendien heeft Martin mij geholpen om 35 kilo af te vallen.

Agnes – 35 kg lichter + een marathon

Martin heeft mij met een schema, persoonlijke begeleiding en massage weer aan het bewegen gekregen. Na een enkelbreuk in 2008 heb ik jarenlang weinig aan beweging gedaan met verschillende klachten als gevolg.

Francois Wieringa – Ondernemer automotive

Samenwerking met MV Moves help ons de fitheid en gezondheid op de werkvloer te verbeteren in teamverband. Door een gevarieerd origineel programma is er voor iedereen wat leuks te doen.

Erik van Deelen – Ultraware BV

Bootcamp:Anderen hebben de nieuwste apparaten. Wij de schone buitenlucht, Bos, Strand en een echte Sgt. Drill Instructor. BOOTCAMP MOVES YOU.

Gert ten Brink – Bootcamp

Onze reputatie is het bewijs!

– MV-Moves Sport boerderij Tynaarlo –

Ons Team

Martin Veenhuizen

Eigenaar / Totaaltrainer

Trainer Moves
Koen van den Brink

Trainer

Irma Veenhuizen

Administratieve ondersteuning

Richard Gibcus

Trainer